Installateur structurele bekabeling en elektriciteitswerken… Kom je mee aan boord?

We zijn op zoek naar iemand met uitstekende technische kwaliteiten en een passie voor databekabeling en elektriciteitswerken. Als gedreven installateur weet je als geen ander je technische kennis om te zetten in de praktijk waardoor je steeds een topinstallatie kan opleveren. Je wil mee zijn met de laatste ontwikkeling binnen de glasvezeltechnologie, de ruggengraat van een IT-netwerk en datacenter infrastructuur.

Omwille van onze groei zijn we op zoek naar een installateur structurele bekabeling en elektriciteitswerken M/V

Onze installateur plaatst structurele bekabeling, installeert serverruimtes en doet algemene elektriciteitswerken bij de klant. In nauw contact met de sales engineer wordt het project overlopen waarna je zelfstandig aan de slag kan gaan. We zoeken een technieker met enige ervaring waarbij de technieken van glasvezel lassen, afmonteren van koperbekabeling en het testen van netwerken geen geheimen voor je hebben of die je snel wil aanleren.

 

Heel specifiek beschik je over volgende ervaring en talenten:

  • 5 jaar werkervaring als technieker, installateur, elektricien.
  • Je hebt bij voorkeur een elektriciteitscertificaat en veiligheidscertificaat VCA.
  • Je bent vertrouwd met volgende technische begrippen: geleider, zekering, RJ45 connector, weerstand, gelijkspanning, wisselspanning, LED verlichting.
  • Je kan een universeel meettoestel op de correcte manier gebruiken.
  • Je hebt een basiskennis ICT (TCP/IP, netwerken).
  • Je kan werken in Windows, Word en Excel.
  • Je hebt een passie voor je job waardoor je sporadisch ook tijdens het weekend of ’s avonds aan de slag gaat om een installatie af te werken.
  • Je hebt een rijbewijs B.
  • Je spreekt en schrijft zeer goed Nederlands.

Als expert in bekabeling, datacenters en aanverwante diensten heeft dc2b een uitstekende reputatie. Door onze ontzorgende totaalaanpak bezorgen we de klant een hoge gemoedsrust en comfortsituatie. We helpen onze klanten vanaf de adviesfase over de installatie tot het onderhoud en herstellingen.

De thuishaven van dc2b ligt in Kontich. Daar vind je naast de kantoren ook een eigen magazijn. Onze techniekers pikken hun materiaal op in het magazijn en installeren bij de klant. Omdat je een buitendienstfunctie hebt, kan je zelfstandig werken. Bij dc2b staan teamgeest, duurzame relaties en kwaliteit voorop en dus word je betrokken bij verschillende projecten, de algemene planning en natuurlijk ook ontspanning.

Wat bieden we je aan?

We bieden onze installateur structurele bekabeling en elektriciteitswerken een interessant loonpakket aan. Daarnaast krijg je ook een smartphone, bijdrage op je telefoonabonnement, hospitalisatie- en groepsverzekering en deelname in de winst. Als onderdeel van de Cronos groep heb je ook een mooi ‘care’ aanbod met tal van kortingen bij diverse winkels, pretparken, evenementen,…

Heb je interesse?

Wil je ons team versterken, stuur dan een gemotiveerde brief en cv naar info@dc2b.be en dit voor 31 januari 2022. Heb je nog bijkomende vragen? Neem dan zeker contact op met ons.