Soorten bekabeling

Structurele bekabeling is de ruggengraat van een performant datanetwerk. dc2b biedt zowel oplossingen voor koper- als glasvezelbekabeling.

Soorten bekabeling

  • Koper-patchkabels: koperen geleiders en 50µ vergulde RJ45-contacten, getest door het onafhankelijke 3P-instituut, en conform alle eisen van de ANSI/TIA/EIA-568-C.2-standaard.

  • Glasvezel-pachtkabels: courante combinaties (SC, SC/APC, LC, FC, ST, E2000) connectoren, standaard als duplex en simplex te verkrijgen, getest volgens de striktste optische en mechanische standaarden.


Standaardlengtes: 1, 2, 3, 5, 10, 15, 20, 25 en 30 meter.

Standaardkleuren: OM1 grijs, OM2 oranje, OM3 aqua, OM4 magenta, OS2 geel.

  • Patch- en powerkabels: Je kunt bij dc2b terecht voor patch- en stroomkabels voor je glasvezel- of kopernetwerk, en ook stroomkabels.

  • Stroomkabels: voor de aansluiting van PDU-, switch-, server- of andere toestellen. Beschikbaar in diverse maten en kleuren. Een greep uit het gamma netsnoeren: Schuko Haaks–C13; C14-C13; C20-C13; C20-C19; C14-C15.

Geïmplementeerd in deze realisatie

Geïmplementeerd in deze realisatie

dc2b en Cronos Servicedesk: nooit een kink in de kabel
Cronos Servicedesk is verantwoordelijk voor de centrale IT-dienstverlening van de volledige Cronos Groep. Die bouwt bruggen tussen creatievelingen, businessmensen en IT’ers, om zo passende technologische oplossingen te bieden aan een brede waaier ondernemingen. Met 7000 medewerkers en 5000 klanten in de Benelux is Cronos Groep een sterke speler op de markt. De Cronos Servicedesk zorgt ervoor dat alles op IT-vlak van een leien dakje verloopt.