Crosspoint Solutions schakelt dc2b in voor kantoorvernieuwing.

Crosspoint Solutions groepeert meer dan 50 innovatieve IT-dienstverleners die zich toeleggen op slimme technologieën. Van CRM en Big Data tot marketingautomatisering en artificiële intelligentie. Het is ook een van de grootste incubators in België én een belangrijke cluster in de Cronos Groep. Met de innovaties van Crosspoint Solutions maken bedrijven het verschil in hun sector. Om zelf onderscheidend te blijven, besliste Crosspoint Solutions om de werkvloer grondig te vernieuwen.

Verandering faciliteren
Er beweegt en verandert altijd wel iets bij Crosspoint Solutions, zeker sinds de coronapandemie van telewerk haast de norm maakte. De organisatie ging voor een ingrijpende transformatie van het kantoor. Naast een designuitstraling die het innovatieve karakter van de business weerspiegelt, werd een concept uitgedokterd om ‘het nieuwe werken’ functioneel en technisch vorm te geven. De facility-afdeling deed eerder al een beroep op de expertise van dc2b. Dus klopte Crosspoint Solutions in alle vertrouwen opnieuw aan bij dc2b.

Meer dan louter functioneel
Na een grondige studie van het voorgestelde design, zorgde de projectcoördinator voor een uitstekende adviesverlening en begeleiding op het vlak van databekabeling, elektriciteit en verlichting. Daarbij werd rekening gehouden met functionele aspecten zoals het gebruiksgemak – denk aan de keuze en plaatsing van schakelaars en sensoren. En evengoed met het welzijn van de medewerkers, bijvoorbeeld door de juiste sfeerverlichting te integreren.

Klantgericht, met kennis van zaken
De firma vertrouwde blindelings op de ervaring en knowhow van dc2b. De flexibiliteit qua planning en technische aanpassingen was mooi meegenomen. Dat de medewerkers van dc2b present tekenden op werfmeetings, werd ook enorm gewaardeerd. Zo kon er snel worden ingespeeld op lastminutewijzigingen.

Gebruikte oplossingen

dc2b bestaat uit een ervaren team van technici die graag meedenken en altijd zo goed mogelijk tegemoetkomen aan onze noden. Zowel met de projectcoördinator als met de technici verloopt de samenwerking altijd fijn

Christel Fierens
Crosspoint Solutions